Deutsch English Hírlevél feliratkozás

Konyha

Révész Étterem

Révész étterem A Révész Hotel*** és Étterem Győr legnagyobb, családi kézben lévő vendéglátó egysége, mely már 1987 óta töretlenül szolgálja a vendégek kényelmét.

A város vendéglátóhelyei között előkelő helyet foglal el, amihez nemcsak a kedvező árak, az udvarias kiszolgálás, hanem a hely hangulata is nagyban hozzájárul.
Éttermünk megjelenését a természetes anyagok és a hagyományos formák határozzák meg. Cserépkályhák, festmények, faburkolatok csempésznek családias hangulatot házunkba.
Tavasztól őszig kellemes, fákkal övezett, virágos kerthelyiségünk nyugalmát is élvezheti a látogató.

Minden vendéglátással foglalkozó szervezetnek fontos feladata a magyar vendéglátás hagyományainak ápolása, és jó hírnevének megőrzése. Ezt a célt tűzte ki maga elé a Révész Étterem is.

Látogassa meg Győr kertvárosában található éttermünket és kóstolja meg fogásainkat!

Konyha

Konyha A Révész Étterem kínálata a tradicionális Magyar gasztronómiát hivatott felidézni azzal, hogy alkalmazzuk a régi ételkészítési módszereket, visszahozzuk elfeledett alapanyagainkat, hagyományos ízeinket és megpróbáljuk a mai kor elvárásainak megfelelő formában tálalni Önöknek.

Hogy igazi kulináris élményben legyen részük, kóstolják meg kiváló minőségű magyar borainkat.

Alapanyagainkat a régió kistermelői hozzák el az Önök asztalára, ezért a nálunk elköltött étkezések alkalmával minden falattal támogatják a Magyar kisgazdaságok életben maradását.
Olvassa el új, nyári étlapunkat, majd jöjjön el családjával, és kóstolja is végig fogásainkat!
kapcsolat

Foglaljon asztalt online!

Foglaljon itt és most! Csak egy kattintás, hogy felvegye velünk a kapcsolatot!

Online asztalfoglalás!

Céges csapatépítés, konferencia

Egy nevezetes alkalom a cég életében, vagy összekovácsolnák csapatukat munkahelyen kívül is? Konferenciára kimozdulnának irodájukból, nagyszabású találkozóikhoz nincs megfelelő termük? Lássa vendégül partnereit, legyen szó egy szendvicsebédről, egy svédasztalos büféebédről, vagy akár egy 7 fogásos borvacsoráról!

Kérjen ajánlatot tőlünk

Ossza meg ismerőseivel!