Deutsch English Hírlevél feliratkozás

Rendezvények

Céges csapatépítés, konferencia

Nevezetes alkalom a cég életében, vagy összekovácsolnák csapatukat munkahelyen kívül is? Ideális helyszín erre éttermünk, ahol kisebb-nagyobb közösségek, kisebb-nagyobb igényeit messzemenőkig ki tudjuk elégíteni mind étel mind italkínálatunkkal. Lássa vendégül partnereit, legyen szó egy szendvicsebédről, egy svédasztalos büféebédről, vagy akár egy 7 fogásos borvacsoráról!

Konferenciára kimozdulnának irodájukból, nagyszabású találkozóikhoz nincs megfelelő termük? Éttermünk különtermei erre is remek lehetőséget biztosítanak, hisz létszámtól függően, akár 150 főig tudnak helységeink közül választani, melyek természetes megvilágítással is rendelkeznek és légkondicionáltak. Vállaljuk akár többnyelvű konferenciák teljes körű lebonyolítását, technikai háttér biztosítását. Nem is gondolná milyen kedvező áron!

Kérjen ajánlatot!

Családi események

Kicsi a családja vagy éppen szép nagy? Nyüzsögnek az apróságok? Tartsa nálunk a család nagy napját, ahol kicsik-nagyok egyaránt megtalálják a kedvükre való időtöltést. Amíg a nagyok beszélgetnek, a kicsik a játszósarokban szórakoztatják magukat. Szervezésben, lebonyolításban bátran számíthat segítségünkre, mindent megoldunk Ön helyett.

Kérjen ajánlatot!

Esküvő

Összekötik életüket, de még nem tudják, hol ünnepeljék a nagy napot? Sok a teendő és szeretnék, ha éttermük rugalmasan levenné Önökről a terhek egy részét vagy teljes szervezést szeretnének? Összeszokott, tapasztalt csapatunk mindebben nagyon szívesen áll rendelkezésükre. Választhatnak termeink közül, legyen szó hangulatos pincehelységről, vagy légkondícionált különtermeink egyikéről. Kipróbált szolgáltatók széles választékával segíthetjük Önöket a szervezésben és a döntésben. A mulatság pedig tarthat hajnalig, hisz megfáradt vendégeik szállodánkban térhetnek nyugovóra.

Kérjen esküvői próbavacsorát!

Foglaljon asztalt online!

Foglaljon itt és most! Csak egy kattintás, hogy felvegye velünk a kapcsolatot!

Online asztalfoglalás!

kapcsolat

Ossza meg ismerőseivel!